Contact Info
Gizem Arıkan
Yardımcı Doçent

Gizem Arıkan 2005 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde Psikoloji lisans ve Felsefe çift anadal programlarını tamamladı. 2007 yılında aynı üniversiteden klinik psikoloji yüksek lisans derecesini aldı. Southampton Üniversitesi'ndeki doktora çalışması için Overseas Research Students Award Scheme (ORSAS) ve Southhampton Üniversitesi Psikoloji Bölümü burslarına 2007 yılında layık görüldü.

2011 yılında doktorasını tamamlayan Gizem Arıkan; 2013'te Southhampton Üniversitesi'nde doktora sonrası araştırmalardaki Centre for Research on Self and Identity'de tamamlamış ve Özyeğin Üniversitesi Psikoloji Bölümü'ne katılmıştır. Winchester Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde ve Royal South Hants Hastanesinde part-time dersler vermiştir. Bağlanma, oksitosin ve psikofizyoloji, travma sonrası stres bozukluğu, travma sonrası gelişim, baş etme stilleri ve duygu düzenlemesi ilgi alanlarıdır.

Education