Yönetim Kurulu

Özyeğin Üniversitesi Alman Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Yönetim Kurulu Üyeleri

1. Prof. Dr. Dr. h. c. Yener Ünver (Özyeğin Üniversitesi Hukuku Fakültesi– Ceza Hukuku) – biyografi
  2. Prof. Dr. Jan C. Joerden (Frankfurt (Oder) Viadrina-Europa Üniversitesi Hukuk Fakültesi– Ceza Hukuku, Uluslararası Ceza Hukuku, Karşılaştırmalı Ceza Hukuku ve Hukuk Felsefesi)
  3. Prof. Dr. iur. Dr. phil. Paul Tiedemann (Gießen Justus-Liebig Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Frankfurt am Main İdare Mahkemesi– İnsan Hakları ve İdare Hukuku)
  4. Doç. Dr. Özlem Yenerer Çakmut (Özyeğin Üniversitesi Hukuku Fakültesi– Ceza Hukuku)
  5. Yard. Doç. Dr. Altan Heper (Özyeğin Üniversitesi Hukuku Fakültesi– Hukuk Felsefesi)