Danışma Kurulu

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ ALMAN HUKUKU UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ DANIŞMA KURULU ÜYELERİ

1. Prof. Dr. Kayıhan İçel (Ticaret Üniversitesi Hukuk Fakültesi– Ceza Hukuku)
  2. Prof. Dr. Gerhard Dannecker (Heidelberg Üniversitesi–Uluslararası Ceza Hukuku)
  3. Prof. Dr. Gunnar Duttge (Göttingen Üniversitesi Hukuk Fakültesi– Ceza Hukuku)
  4. Prof. Dr. Dr. h. c. Hakan Hakeri (İstanbul Medeniyet Üniversitesi Hukuk Fakültesi – Ceza Hukuku)
  5. Prof. Dr. Hans Lilie (Martin-Luther- Üniversitesi Ceza Hukuku ve Tıp Hukuku)
  6. Prof. Dr. Andreas Fisahn (Bielefeld Üniversitesi Hukuk Fakültesi- Kamu Hukuku, Çevre Hukuku, Teknik Hukuk ve Hukuk Teorisi)
  7. Prof. Dr. Christoph Sowada (Ernst-Moritz-Arndt Greiswald Üniversitesi– Ceza Hukuku)
  8. Prof. Dr. Erdoğan Moroğlu (İstanbul Üniversitesi– Ticaret Hukuku)
  9. Prof. Dr. iur. Dr. phil. Eric Hilgendorf (Würzburg Julius-Maximilians Üniversitesi– Hukuk Fakültesi– Ceza Hukuku)
  10. Prof. Dr. Aslan Kaya (İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi– Ticaret Hukuku)
  11. Prof. Dr. Bertil Emrah Oder (Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi– Anayasa Hukuku)
  12. Prof. Dr. iur. utr. Brigitte Tag (Zürih Üniversitesi Hukuk Fakültesi– Ceza Hukuku ve Tıp Hukuku)
  13. Prof. Dr. Jochen Taupitz (Mannheim Üniversitesi Hukuk Fakültesi– Özel Hukuk)
  14. Prof. Dr. Hayrettin Ökçesiz (Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi– Hukuk Felsefesi)
  15. Prof. Dr. Henning Rosenau (Augsburg Üniversitesi Hukuk Fakültesi– Ceza Hukuku)
  16. Prof. Dr. Kamil Yıldırım (Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi– Medeni Usul ve İcra İflas Hukuku)
  17. Prof. Dr. Korkut Kanadoğlu (Özyeğin Üniversitesi Hukuku Fakültesi– Anayasa Hukuku)
  18. Prof. Dr. Martina Benecke (Augsburg Üniversitesi Hukuk Fakültesi– Medeni Hukuk – İş Hukuku)
  19. Prof. Dr. Matthias Krüger (Münih Ludwig-Maximilians Üniversitesi Hukuk Fakültesi– Ceza Hukuku)
  20. Prof. Dr. Mehmet Emin Artuk (Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi– Ceza Hukuku)
  21. Prof. Dr. Nur Centel (Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi – Ceza Hukuku)
  22. Prof. Dr. Nami Barlas (Yeditepe Üniversitesi Hukuku Fakültesi– Medeni Hukuk)
  23. Prof. Dr. Nevhis Deren Yıldırım (İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi – Medeni Usul ve İcra İflas Hukuku)
  24. Prof. Dr. Osman İsfen (Bochum Üniversitesi– Ceza Hukuku)
  25. Prof. Dr. Tankut Centel (Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi– İş Hukuku ve Sosyal Güven- lik Hukuku)
  26. Prof. Dr. Wolfgang Frisch (Albert Ludwigs Üniversitesi– Ceza Hukuku)
  27. Prof. Dr. Tufan Öğüz (İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi– Medeni Hukuk)
  28. Prof. Dr. Veli Özer Özbek (Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi– Ceza Hukuku)
  29. Prof. Dr. Bernhard Kretschmer (Ruhr-Universitesi Bochum– Ceza Hukuku)
  30. Prof. Dr. Brian Valerius (Bayreuth Üniversitesi Hukuk Fakültesi– Ceza Hukuku)
  31. Doç. Dr. Özlem Yenerer Çakmut (Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi– Ceza Hukuku)
  32. Doç. Dr. Ali Rıza Çınar (Yargıtay 2. Ceza Dairesi Üyesi)
  33. Yard. Doç. Dr. Nilay Şenol (Özyeğin Üniversitesi Hukuku Fakültesi–Medeni Hukuk)
  34. Yard. Doç Dr. Koray Demir (Özyeğin Üniversitesi Hukuku Fakültesi–Ticaret Hukuku)
  35. Dr. Gülsün Ayhan Aygörmez (Bielefeld Üniversitesi– Ceza ve İdare Hukuku)
  36. Av. Macit Karaahmetoğlu (Stuttgart Barosu)